Bigg VPN — Hesabı veya verileri silme
Son güncelleme: 20 Eylül 2026
Hesabınızı kapatmadan belirli verilerin silinmesini istemek için [email protected] adresine ‘Bigg VPN veri silme’ konulu mesaj gönderin; silinecek verileri ve kayıtlı e-postanızı veya Bigg cihaz kimliğinizi belirtin. Saklanması gereken kayıtları açıklar ve sonucu bildiririz. Parola veya doğrulama kodu göndermeyin.
Bigg VPN'de Ayarlar'ı açın, Hesabı sil seçeneğine kaydırın ve onaylayın. Hesap erişimi sona erer ve Gizlilik Politikası'ndaki sınırlı yasal, güvenlik ve uyuşmazlık kayıtları dışında e-posta, hesap ve ilişkili veriler silinir.
Uygulama olmadan kayıtlı e-postanızdan [email protected] adresine ‘Bigg VPN hesap silme’ konulu mesaj gönderin. Hesapsız ücretsiz kullanıcılar Ayarlar'daki Bigg cihaz kimliğiyle cihaz verilerinin silinmesini isteyebilir. Orantılı sahiplik doğrulaması isteyebiliriz; parola, doğrulama kodu veya kart bilgisi göndermeyin. Yasal süre içinde, normalde bir ayda yanıt veririz.
Hesap silme ve abonelik iptali ayrıdır. Yeni ücretlerden kaçınmak için Google Play veya Apple'da yenilemeyi iptal edin; silme ödemeyi durdurmaz veya otomatik iade sağlamaz. Aktif abonelik varken de silme talep edebilirsiniz.